Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Днес в Пловдив Алфа 33 1.7 червена с тасове на джантите,сутринта бе под бетонния надлез на сточна гара.Ако е форумна нека се обади

Comment

• Ако не се бъркам към 14:45 видях колегата runningwild ринеше сняг в младост???

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
      Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1454150344798.jpg
Views:	1
Size:	89.2 Килобайта
ID:	2344486
        В банишора тази сутрин,с клубен стикер.

Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Днес преди обед видях и даже снимах светло червена 164-ка в Петрич със стикери на номерата от Екстремистите.
          Нещо не мога да кача снимките в момента.

Comment

• днес покарах зад една 166 V6 с номер СО.... по Драган Цанков
            '05 166 V6
            '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

• Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщение
              Ако не се бъркам към 14:45 видях колегата runningwild ринеше сняг в младост???

бате аз съм бил,там живея в жълтият блок,всяка зима слизам и правя пътеките,то почти никои е слиза,дървета съм садил пред блока и ако си забелязъл люляците от страни по алейте пак аз,що не се обади нема как да знам кои си.

---------- Post added at 17:34 ---------- Previous post was at 17:31 ----------

днес на обяд преди д апътувам бях по центъра и на Иван Асен точно на ъгъла от към НДК и подлеза виждам бяла 155 пловдивска нещо с 6 май и почваше номера с предни клубни стикери паркирана,беше много яка но не се сетих на кои е,сигурно на некои от 155 братството,после па на влизане в София до мене една сребриста 156 с клубни стикери и викам чакай да видя кои е от любопитство и се изравних с него и кои да видя нашия Пачито мачка асфалта.

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                бате аз съм бил,там живея в жълтият блок,всяка зима слизам и правя пътеките,то почти никои е слиза,дървета съм садил пред блока и ако си забелязъл люляците от страни по алейте пак аз,що не се обади нема как да знам кои си.

---------- Post added at 17:34 ---------- Previous post was at 17:31 ----------

днес на обяд преди д апътувам бях по центъра и на Иван Асен точно на ъгъла от към НДК и подлеза виждам бяла 155 пловдивска нещо с 6 май и почваше номера с предни клубни стикери паркирана,беше много яка но не се сетих на кои е,сигурно на некои от 155 братството,после па на влизане в София до мене една сребриста 156 с клубни стикери и викам чакай да видя кои е от любопитство и се изравних с него и кои да видя нашия Пачито мачка асфалта.
                Хе-хе банда, изпревари ме с писането - тамън да се похваля, че съм те мернал и ти вече си напред
                Ама много яко изглежда 164-ката. Пу-пу да не ѝ е уроки...
                145, 1.6 boxer
                156, 2.4 JTD - ex
                Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

• Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
                  Хе-хе банда, изпревари ме с писането - тамън да се похваля, че съм те мернал и ти вече си напред
                  Ама много яко изглежда 164-ката. Пу-пу да не ѝ е уроки...
                  яка е щото е измита а това е събитие за нея,имам чувството че като я мия ме гледа и плаче от умиление милата,като е уроки при Пешката да и бае...наш как ги лекува болежките бързо бързо,как е по гръб нагоре с точилата и я прави да хърка,скоро не бях писал и в темата и форума и се сетих.

Comment

• reloading - вчера вечерта бяхме заедно в Младост 3 на левия завой към Малинов.

Даването на газ, води до пристрастяване!
                    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Runningwild бях по работа и късно те забелязах де. Аз съм под прикритие с една еко пръдня на форд и дрехи на Софийска Вода

Comment

• Поздрави на колегите, с които се засякохме преди малко на Кауфланд Банишора. 33-ката беше много лачена, адмирации

Sent from my SM-N920C using Tapatalk
                        Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
                          Поздрави на колегите, с които се засякохме преди малко на Кауфланд Банишора. 33-ката беше много лачена, адмирации

Sent from my SM-N920C using Tapatalk
                          Много натокана 156 GTA !!!

Comment

• Днес засякох червена 33-ка в 11.30 на кресненското дефиле,май беше Иво(Mordohy),мисля че беше той защото колата беше с кюстендилски номер.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Comment

• Днес с RUNNING WILD се засякохме на околовръстното и се поздравихме.
                              Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
                              Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
                              Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
                              Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex

Comment

• Снимката е малко стара, но няколко пъти засичам 159-та пред блока ми в Пловдив. Някой да се познае?
                                Attached Files
                                sigpic Alfa Romeo 147 1.9 JTD 115h.p.

Comment

Working...
                                X